Kulturtårnet på Knippelsbro er en lille kulturinstitution midt i Københavns Havn. Vi har fokus på udstillinger, talks, radiobiografer, gastronomiske events og andre kulturelle begivenheder. Derudover har vi en lille café med kolde øl fra fad, naturvin, kaffe/the og vand.

Kulturtårnet på Knippelsbro er en lille kulturinstitution i det ene af de to kobberbelagte brotårne på Knippelsbro i København.

I den offentlige åbningstid er Kulturtårnet åbent for gæster, der vil nyde udsigten og den aktuelle udstilling. Der er også mulighed for at nyde en kop kaffe/the, et glas øl eller vin og en lille snack.Åbningstider

Onsdage, torsdage & fredage: kl. 15:00 – 21:00. Lørdage kl. 12:00 – 20:00. Søndage: kl. 12:00 – 18:00.

Mandage, tirsdage & helligdage: Lukket.

OBS: Der kan forekomme ændrede åbningstider ved særarrangementer – tjek evt. vores kalender, giv os et kald på +45 28 71 28 15 eller send en mail på info@kulturtaarnet.dk.

Kultur i tårnet

I Kulturtårnet har vi fire kulturelle fokuspunkter:

  • Udstillinger
  • Radiobiografer
  • Tower Talks
  • Gastronomiske events

Derudover holder vi intim-koncerter, arrangementer for børn & unge, følger den kulturelle årskalender i København ved at deltage på diverse festivaller blandt andre Copenhagen Cooking, Kulturhavn Festivalen og Kulturnatten.

Læs om vores udstillinger, Tower Talks, radiobiografer, gastronomiske pop-up-events og andre kulturelle begivenheder i kalenderen.

Caféen 

I Kulturtårnet har vi en lille café med drikkevarer. Vi har kolde spceialøl på fad, naturvin fra vinhandleren Rosforth & Rosforth under broen, kolde vand og kaffe/the.

Læs mere om mad i Kulturtårnet nedenfor.

Entré

Entré til Kulturtårnet koster 20 kr for voksne og en 10’er for børn og unge under 18 år.

Årskortholdere kommer gratis ind sammen med én ledsager. Årskort koster 200 kr. og gælder et helt år fra købet.

Mad I Kulturtårnet

Fredag aften er altid særlig i Kulturtårnet. Her afholder vi Friday Food med skiftende gæstekokke og billig kuvertpris. Billetter bookes ugen inden via Billetto (følg med i kalenderen her på siden eller på Facebook).

Tre gange om året afholder vi pop-up restaurant i Kulturtårnet med skiftende tema. Det sker i foråret, sommeren og efteråret. Billetter annonceres her på siden og på Facebook.

På hverdage er der ikke servering af mad i tårnet, medmindre man som gruppe bestiller på forhånd (læs mere under Book Tårnet eller bestil ved at sende en mail til info@kulturtaarnet.dk).