Denne uge

1. feb - 22. dec 15:00 - 18:00
Nyt! Booking af plads i åbningstid

Kulturtårnet har offentlig åbningstider fra 1. Februar – 22. December 2024

Onsdag — fredag:
15:00 – 21:00
Lørdag:
12:00 – 20:00
Søndag:
12:00 – 18:00
Lukket på helligdage

Kontakt os hvis du har spørgsmål.

=== *** ===

Lars Erik Lyndgaard Schmidt

CEO & Projektleder

Kulturtårnet på Knippelsbro

Knippelsbro 2

1400 København K.

cvr-nr: 35184872

tlf: +45 28 71 28 15

 børn & unge * gastronomi * mødepakker * koncerter * radio bio * podcast * udstilling * selskab

http://www.kulturtårnet.dk

25 kr.
3. maj - 14. jun 00:00 - 23:59
“De møbler vi mangler”. En udstilling af Anker Bak

Oplev Anker Bak’s seneste udstilling, ‘De Møbler Vi Mangler’, hvor samtaler om alderdom og død får nyt liv i Københavns ikoniske Kulturtårn på Knippelsbro.

Med sin anden soloudstilling hæver Anker Bak forventningerne, efter at have modtaget flere priser for sit innovative og empatiske design, herunder Wegner Prisen og Snedker Prisen i 2023.

Med sine møbler tager Anker Bak dig på en rejse fra stok til kiste, gennem intime portrætter af mennesker i deres hverdag. På hver etage og i hvert rum i Kulturtårnet møder du inspirerende personligheder som Peter Mogensen, søn af Børge Mogensen, og den danske møbeldesigner Søren Ulrik Petersen, der deler deres tanker om livet og æstetikken i møbler og hjælpemidler. 

I kan også møde Liv&Døds sekretariatschef Vibeke Sonntag Larsen, der også er en af de personligheder, der er repræsenteret i udstillingen. På tårnets 4. sal befinder det sidste “hjælpemiddel” sig, nemlig kisten Ro. Rundt om kisten kan man være med til at starte samtaler om liv og død med udgangspunkt i samtalekortene LIVET og døden, som virksomheden SNAK har udarbejdet i sammen med os.

Udstillingen viser Anker Bak’s vision for fremtidens hjælpemidler, samtidig med at den fungerer som et opråb til design- og hjælpemiddelbranchen om at skabe smukke og værdige løsninger til dem, der har brug for det.

Udstillingen er også en del af festivalen 3DaysOfDesign, der foregår i København fra 12. til 14. juni. 

‘De Møbler Vi Mangler’ kan opleves i Kulturtårnet på Knippelsbro i København fra i morgen 3. maj til 14. juni.

Om Anker Bak:

Anker Bak er en dansk møbeldesigner og snedker, kendt for sin dybt personlige tilgang til design, som han kalder Værdighedsdesign. Han er en historiefortæller med en mission om at starte vigtige samtaler omkring nye løsninger for både mennesker og naturen.

25 kr.