Udstilling: Har du SET din by?

Surland & Vesterager udstiller deres dragende fotokunst fra København i Kulturtårnet hen over efteråret. De er kendt for deres mennesketomme bygningsportrætter og byskabsbilleder, hvor det er bygningerne der får lov til at tale. 

Det ER fotografier, så der er en fod i virkeligheden, men det der gør deres kunstværker til noget særligt, er den anden fod, der er et mere fantasifuldt sted. Det er derfor deres fotografier skal betragtes som malerier.

’Den amerikanske pionerfotograf Ansel Adams sagde ”You don´t take a photograph, you make it” og det passer perfekt på det pionerarbejde, Jacob Surland (1971) og Karen Vesterager (1973) laver i disse år i Danmark. I Fine Art Photography er de nemlig First Movers indenfor deres felt, som kan kaldes maleriske fotografier.’ Connie Boe Boss, kunstrådgiver, skribent og blogger

Du kan gå på opdagelse i Surland & Vesteragers billeder og læse mere om kunstnerne på deres hjemmeside www.onefootinrealitygallery.com

Der er fernisering på udstilling torsdag den 12/10 kl. 17-20.