Virtual Reality: “Fra Tårn til Tårn”

Kulturtårnets iderige Rune Buchdal Nielsen har gennem de sidste to år arbejdet på det her projekt.

Nu er han i mål, og vi er hammer stolte over at kunne præsentere Kulturtårnets Virtual Reality-oplevelse: “Fra Tårn til Tårn”.

Fra i dag kan du komme forbi Kulturtårnet og tage på en virtuel rejse rundt mellem Københavns bytårne. På øjnene får du et sæt VR-briller, og I ørerne har du Peter Olesen med som guide. Det er en helt speciel oplevelse at kunne springe virtuelt rundt mellem Christiansborg-tårnet, tårnet på Børsen, tårnet på Nicolai Kunsthal og mange flere.

Projektet er gjort muligt at Nordea-fonden, og Khora Virtual Reality har bygget app’en. Kom forbi Kulturtårnet og lån et par VR-briller gratis i vores offentlige åbningstid, hvor caféen også byder på kaffe, kage, naturvin, fadøl og sodavand.

Vi ses til en virtuel rejse i Kulturtårnet!