Performance i Kulturtårnet – AWKWARD SILENCE

Photo: E. Pervin
AWKWARD SILENCE
 
Vær med, når du i Kulturtårnet på Knippelsbro denne torsdag aften kan opleve live performancen AWKWARD SILENCE under Evalajka Pervins forårsudstilling RorgASM!
 
_____
 
Performance 1 til 1 // Awkward Silence:
 
Den levende kunst opleves 1:1 med kunstner Evalajka Pervin. Dette giver mulighed for at opleve en praksis som opløser den gængse forestilling om kunstens greb. Live performances er en kunstart som udfordrer og skubber til den besøgendes oplevelse. Oplevelsen samler de visuelle værker, der er udfoldet i Kulturtårnet og er med til at lægge endnu et lag på forståelsen af Pervins kunstneriske praksis.
 
Pervin undersøger i live performancen de sociologiske grænser og intimsfæren og skubber til de uskrevne regler. AWKWARD SILENCE den 14.marts er en performance, der undersøger netop dette.
 
FORLØB FOR PERFORMANCE
 
Duk op i Kulturtårnet lidt før det valgte tidspunkt. Her mødes du af en kunstformidler, som sætter dig ind i værket og eventuelle spørgsmål besvares. Når kunstneren er klar, bliver døren åbnet, og du sætter dig ind i rummet og performancen starter. Ved performancens afslutning ringer kunstneren på en klokke, og du bliver ført ud af rummet.
 
AKWARD SILENCE varer 15 min.
_____
OM PERVINS VÆRKER I KULTURTÅRNET
 
Evalajka Pervin stræber med sine værker til udstillingen i Kulturtårnet efter at finde essensen af ritualer. RorgASM.
 
RASM er urdu og betyder ritual.
org er en forkortelse for original.
 
Udstillingen kredser om det poetiske nærvær, der opstår i gentagelsen og interaktioner mellem mennesker og mellem mennesker og deres genstande.
 
Pervin bruger ofte sig selv som objekt i en humoristisk og afstandtagende form, hvor seriøsiteten ofte fremstår i andet lag.
 
Du kan opleve Pervins udstilling RorgASM – forårsudstilling i Kulturtårnet frem til d. 29. april.
 
PRIS
 
HANS KNIPS CAFÉ
 

Det er i tårnets café muligt at forsyne sig med naturvin, Mikkeller øl, kaffe/te og snacks både før og efter 1 til 1 performance.

Photo: E. Pervin
 
“Performance i Kulturtårnet – AWKWARD SILENCE” er støttet af Københavns Kommunes Kultur- & Fritidsudvalg.