Tower Talk: Facebook vil påvirke folketingsvalget

Facebook kommer ifølge teknologiskribent på Zetland Frederik Kulager til at påvirke det kommende folketingsvalg.
Tower Talk I Kulturtårnet torsdag den 8. november 2018 kl. 19:00 – 20:30.

KØB BILLET

Torsdag den 8. november 2018 kl. 19:00 – 20:30.

Folketingsvalget er lige om hjørnet, og partierne er begyndt at kridte stregerne op til kamp. Det er nu, dansk politik for alvor bliver sjovt – og beskidt. Især på sociale medier, hvor partierne vil sende millioner af kroner efter politiske reklamer målrettede de mest modtagelige vælgersegmenter.

Ifølge Zetlands teknologijournalist, Frederik Kulager, vil politiske kampagner på sociale medier komme til at spille en større rolle end nogensinde under dette folketingsvalg.

Men hvordan hænger det hele sammen? Frederik Kulager kommer forbi Kulturtårnet og viser, hvordan man som politisk parti kan købe sig regeringsmagten på Facebook og bliver landets leder de næste fire år – og hvordan fake news og internettrolde kan sabotere det hele.

Tag din skepsis, undren og bedste spørgsmål med i Kulturtårnet til Tower Talk torsdag den 8. november 2018 kl. 19:00 – 20:30.

BILLET
Fang din billet her (40 kr.) – der følger en kold fadøl med til at dæmpe neuroserne over den favre nye tech-verden.

TOWER TALKS
Tower Talks er en samtalerække om samfundsaktuelle emner i Kulturtårnet på Knippelsbro. Samtalen foregår mellem en gæst og Kulturtårnets journalist Malthe Merrild.
Der er plads til 20 gæster i alt på to etager, så book billet og kom i god tid.
Tidligere gæster til Tower Talks tæller blandt andre Anders Morgenthaler, Uffe Elbæk, Ida Auken, Roald Als m.fl.

LÆS MERE
Læs mere i Frederik Kulager artikel “Kan man vinde et folketingsvalg med Facebook? Jeg stiftede mit eget parti på Facebook og testede mulighederne”.
https://www.zetland.dk/historie/s81EkRvY-mOJrwzY1-bf25e