Home Concerts – Julie Maria (UDSOLGT)

Oplev Julie Maria, en enestående perle i dansk musik, meget tæt på når hun spiller to koncerter til Home Concerts, i Kulturtårnet på Knippelsbro,det stemningsfyldte kobberbelagte brotårn på Knippelsbro i København. Der er kun plads til 12 personer til hver koncert, så skynd dig hvis du vil med og nyde musikken fra 13 meters højde, med en 360 graders udsigt ud over havnen, alt imens vi giver fantastisk naturvin vin fra Rosforth & Rosforth.

Julie Maria er en af landets mest roste og talentfulde sangskrivere. Hun er en unik scenekunstner med en stemme, der går lige ind ad hoveddøren, sange der går direkte i hjertet og som afslører vores allesammens skrøbelighed.

En live-oplevelse med Julie Maria giver netop det nærvær og intimitet som løfter publikum ud af hverdagens banaliteter og overflade, og tilfører eftertanke, smil, glæde og dybde – alt sammen i jordnær øjenhøjde. Den brede skare kender hende fra DR-julekalenderen, Pagten, hvor hun synger titelsangen Uden Hinanden og fra sange som Også Om dagen, Gør Det Kort, Evelyn og Beat, der alle har braget ud af radioen gennem årene, hvoraf sidstnævnte var en af P3’s uundgåelige.

Med en stjerneregn af anmelderroste albums, et hav af koncerter bag sig, mange af dem solo, og med samarbejder lige fra Søren Huss, Tina Dickow, Tim Christensen, Steffen Brandt, Mads Langer, Lone Hørslev, Randi Laubek og med et nyligt, spændende samarbejde med Hella Joof, har Julie Maria fået fasttømret sit navn som én man ikke rigtig kommer udenom i dansk musik. Tidligere i år udkom hun med sit sjette album Danse Til Vi Dør, der udspringer af de refleksioner og erkendelser hun gjorde sig under en længere periode væk fra musikken, hvor hun var tvunget til at kigge indad. En kraftig livsopbremsning, et barn og en masse tanker fulgte, da der til sidst blev stille. Og stilheden var påkrævet.

Dørene åbner en halv time før koncert start og vi har desværre ikke mulighed for at lukke folk ind før.

www.homeconcerts.dk