Jazzkollektivet: Fire koncerter til Kulturnatten

Jazzkollektivet i Kulturtårnet.

Jazzkollektivet afholder fire koncerter af 20 minutters varighed i Kulturtårnet på Kulturnatten den 12. oktober 2018 i København.

Til koncerterne spiller musikerne et udvalgs af deres yndlingsjazzkompositioner eller selvskrevne projekter.

Kl. 20:00 – 20:20 Krogsbøll & Flach

Julie Krogsbøll (vokal/violin) og Frederik Flach (piano) kommer fra to forskellige musikalske standpunkter: Julie fra en country-blues tradition og Frederik fra traditionel jazz. Sammen vil de spille en lille koncert, hvor Julies vokal og violin bliver bakket op af klaveret. Der vil være swing, blues samt et par jazzballader. Julie Krogsbøll mestrer begge instrumenter live og man ser hende derfor ofte multitaske på scenen. Glæd jer til en vellydende omgang duo-jazz med tre instrumenter!

Find eventet på Facebook her.

Kl. 21:00 – 21:20 Daniel Martin Nielsen

Dette er debutkoncerten for Daniel Nielsens soloprojekt Gminor, hvor Daniel kombinerer sine to hjertebørn: saxofonen og elektronisk musik. Alle lyde, der ryger ud af højttalerne er udelukkende samplet fra indspilninger af en saxofon. Lige fra stortrommen til den buldrende synth-bas. Saxofonen er blevet auditivt dissekeret og samles igen i helt unikke lyddesign, som svæver i et grænseland mellem elektronisk musik, jazz og cinematisk musik.

Find eventet på Facebook her.

Kl. 22:00 – 22:20 Fite/Thomsen

Niklas Fite er fra Stockholm og Asger Thomsen er fra Ribe. Sammen spiller de akustisk fri improvisationsmusik. Det er en detaljeret og dynamisk musik, som undersøger guitaren og kontrabassens mange facetter.

Find eventet på Facebook her.

Kl. 23:00 – 23:20 Dagian

Dagian er et sangskriverprojekt med Asger Søgaard som sangskriver. Dagian’s musik udspringer fra den traditionelle sangskriver tradition, med stærke inspirationer fra både jazz og østlig verdensmusik. På Kulturnatten spiller Asger Søgaard en solokoncert med musikken fra Dagian, hvor de ellers store musikalske arrangementer bliver serveret i en intim opsætning, under charmerende rammer i Kulturtårnet på Knippelsbro.

Find eventet på Facebook her.