Tårnpost, juli: Jazz, swing og overnatning i tårnet

Yeeees, så er solen tilbage, og det samme er tårnposten!´Juli måned står i jazzens tegn, og vi har hele fire jazzkoncerter på programmet. Læs med i tårnposten for juli 2018 her.<>>>><

Kulturtårnet på Knippelsbro.

Læs tårnposten for juli-måned her.

Yeeees, så er solen tilbage, og det samme er tårnposten!

Juli måned står i jazzens tegn, og vi har hele fire jazzkoncerter på programmet. Tre af dem i samarbejde med et fællesskab af dygtige unge jazzmusikere kaldet ‘Jazzkollektivet’, og hvilke toner de byder op til, kan du læse mere om længere nede.

Derudover skal du spidse ørerne nu, hvis du er glad for gyserhistorier og varme nætter i godt selskab, for:

Som noget helt nyt introducerer vi ‘Nat i Kulturtårnet’, hvor du kan få lov at overnatte i tårnet og dermed mærke byens puls, mens mørket falder på. Vi serverer natmad og morgenmad i tårnet. Og mens natten byder på gys og gru, skal vi nok få vendt uhyggen til hygge næste morgen med et par morgensange, inden vi går hver til sit. Køb billet her og læs mere senere i denne tårnpost.

Og så er det nu, du kan forkæle dig selv med en blød landing efter sommerferien, for i hele august kan du komme til middag i Kulturtårnet, hvor vi vil diske op med de skønneste naturvine og den dejligste sommermenu. Billetter her.

Vi ses til jazz, gys og lyse nætter i Kulturtårnet!

Læs tårnposten for juli-måned her.