Sæt lyd på Kulturtårnet – få sat lyd på dig selv i Kulturtårnet

Sanginstallation med Gudrun Holck i Kulturtårnet. Onsdag den 20. juni, torsdag den 21. juni, fredag den 22. juni og søndag den 24. juni. Book billetter via Billetto (se link i artiklen).

Gudrun Holck synger fra balkonen på Kulturtårnet.

Tider

Onsdag d. 20. juni kl. 16, 17 og 18.
Torsdag d. 21. juni kl. 16 og 17 samt kl. 19.30 og 20.30.
Fredag d. 22. juni kl. 14 og 15 (Kulturtårnets 1 års fødselsdag: Solnedgangssang efter Friday Food).
Søndag d. 24. juni kl. 15 og 16.

Sanginstallationen

I juni måned inviterer sangperformer Gudrun Holck i samarbejde med Kulturtårnet på Knippelsbro i anledningen af Kulturtårnets 1 års fødselsdag til en helt særlig, personlig og usædvanlig oplevelse, der byder på overraskende, forunderlige og nærværende elementer.

For at markere vores første år som kultursted i København giver vi jer chancen for at få den totale kulturoplevelse, hvor du sanseligt vil få personliggjort tårnet, når Gudrun med sang i et personligt HEART TO HEART-møde vækker og tolker dit selv og oplevelsen af jer i mødet.

SÆT LYD PÅ KULTURTÅRNET & DIG – HEART TO HEART

Sanginstallationsoplevelsen forventes at vare 45-60 minutter fra du ankommer, til du går.

Oplevelsen begynder fra det øjeblik, du træder ind i Kulturtårnet. Du vil blive budt velkommen i vores øverste udsigtsrum, hvorefter værten vil vise dig ind i vores kulturarvsrum. Her vil du i et 10-15 minutters møde med kunstneren opleve din personlige sanginstallation, når hun sætter lyd på dig i en unik performance (tiden vil variere, hvis I er flere).

Rummets visuelle udtryk og scenografi skabes af lettiske installations- og videokunstner Eva Vevere. Det vil være et enestående, dramatisk og altomsluttende øjeblik, hvor en fysisk fremførelse af mødet mellem mennesker – i en kunstnerisk tolkning med vægt på interaktion mellem betragteren og kunstværket i sig selv – kan skabe rum for en åndelig kontakt. Det eneste, det kræver af dig, er, at du hengiver dig til øjeblikket.

Afslutningsvist inviterer vi til refleksion, hvor du kan vende oplevelsen og mærke efter – lade oplevelsen synke ind.

Idéen

Idémageren bag denne oplevelse er Lars Erik Schmidt, grundlægger og formand af Kulturtårnet på Knippelsbro. Tårnet er åbnet med en vision om, at kultur er for alle.

Vores mission er at skabe et fælles sted for københavnerne, som er inkluderende. Mennesket har brug for at udfolde sig og et frirum med plads til leg. Med disse HEART TO HEART-sessioner vil vi råbe folk op, invitere dem ind i kunsten og kulturen, vække deres sanser og forhåbentlig røre dem på en sådan måde, at alle får en oplevelse af, at de passer ind – for du passer ind i Kulturtårnet.

Lars siger selv om tårnet: ”Vi kan se det hele tiden, når vi står her: Folk fiser hen over broen! Tårnet skal være en holdeplads, hvor tiden står stille – hvor der sker noget særligt. Vi skal have folk til at mærke sig selv igen!”.

Projektet “SÆT LYD PÅ…” 

”Sæt lyd på Kulturtårnet” indgår i et støre dannelsesprojekt, hvor Gudrun skaber unikke sanginstallationer til unikke steder. Som et led af vores store fødselsdagsfejring vil Gudrun med sin imponerende sangteknik vække og forundre hele Københavns havn, når hun fredag d. 22. juni efter Friday Food laver en solnedgangsperformance fra tårnets balkon, som kan opleves ude på Knippelsbro.

Om kunstneren

Gudrun Holck er sanger, performer og sangskriver, huskunstner, kreativ iværksætter, underviser, CVT coach og projektleder samt direktør i plade- og produktionsselskab Music Is The Weapon.

De seneste syv år har hun arbejdet intenst med at inspirere mennesker til at manifestere sig selv og deres idéer ud fra en overbevisning om, at en mere kreativ verden er til gavn for os alle. Samarbejdet med Kulturtårnet tager afsæt i et fælles ønske om, at mennesket igen får kontakt til sig selv og derfra de omkring dem.

Tider

I ankommer to af gangen samtidig, hvor I vil blive taget imod af aftenens vært, som vil introducere programmet for jer. Undervejs vil I hver især opleve sanginstallationen ved Gudrun Holck.
Onsdag d. 20. juni kl. 16, 17 og 18.
Torsdag d. 21. juni kl. 16 og 17 samt kl. 19.30 og 20.30.
Fredag d. 22. juni kl. 14 og 15 (Kulturtårnets 1 års fødselsdag: Solnedgangssang efter Friday Food).
Søndag d. 24. juni kl. 15 og 16.

Priser

Voksen: 70 kr.
Parbillet: 120 kr.
Voksen+barnbillet: 100 kr.
Børneinstitutioner/ Gruppe: 150 kr. (1 voksen + 3 børn)*

*Kulturtårnet tilbyder ekstra børneåbningstider onsdag – torsdag – fredag (d.19.-20.-21. juni) i tidsrummet kl. 10.30-12.00. Kontakt os på mail caroline@kulturtaarnet,for booking af tid.

Billetter

(Find billetter på billetto.dk søg ”SÆT LYD PÅ KULTURTÅRNET OG DIG” eller tryk på linket her i begivenheden).

Café

Tårnets café holder åbent ind til kl. 22, hvor der kan købes alt fra naturvin, Mikkellerøl, kølig sangria, snack og kaffe, som kan nydes i tårnets øverste rum eller på balkonen.

OBS

Ved køb af billet samtykker du til, at video- og billedoptagelser af performance kan bruges til sanginstallationsvideoer og videoinstallationer samt andre non-kommercielle aktiviteter, og at dette kan udsendes/udgives og vises offentligt uden yderligere vederlag eller rettigheder.

”Sæt lyd på Kulturtårnet” er støttet af Wistifonden, Nordic Culture Point, Christianshavns Lokaludvalg samt Københavns Kommunes Kultur- & Fritidsudvalg.