Denne uge

22. dec00:00 - 23:59
OPENING HOURS, Christmas & January
ÅBNINGSTIDER – Jul, nytår & januar
Opening hours – Christmas, New Years Eve & January
 
22. dec: 12 – 17
23. – 27. dec: Closed
28. dec: 12 – 17
29. dec: 12 – 17
30. dec: 12 – 17
31. dec: Closed
1. – 29. jan. 2019: Closed (open for private bookings – see www.kulturtaarnet.dk)
30. jan. 2019: Back to normal opening hours: Wednesday – Saturday: 12 – 22, Sunday: 12 – 17.
Gratis
15. jan17:00 - 22:30
Dinner-event in the Dark / Kulturtårnets pop-up restaurant

15./1. 2019 -26./1. 2019

Kulturtårnets pop-up restaurant i januar 2019 lavet i samarbejde med mørkerestauranten Dark Waiter.

Dinner in the Dark er en middag som dig, din kæreste, ven eller bekendte aldrig har smagt før – og som I aldrig vil glemme.
Kulturtårnet på Knippelsbro omdannes i ti dage til en sjov, intim og grænseoverskridende mørke-restaurant, hvor sanserne udfordres og stimuleres på helt nye måder. I uvante rammer i det ikoniske brotårn på Knippelsbro får I en oplevelse for livet – en oplevelse, hvor alle sanser får frit spil.
Når synssansen fratages os, træder andre sanser til, som kan hjælpe os med at navigere og skelne mad på tallerkenen. Høre-, føle-, smage- og duftesansen tager over og styrer kroppen gennem et sanserigt måltid med seks retter mad, vinmenu og underholdning i det 81 år gamle brotårn.

Hvad kan du forvente?
Når I ankommer til Kulturtårnet på Knippelsbro, vil I blive budt varmt velkommen af jeres vært, der vil guide jer igennem aftenen, mens I nyder den lækre seks-retters sanse-menu.
Under middagen vil der være interaktive indslag i form af lydquizzer og live performance, som er med til at skabe en intens, anderledes og mindeværdig aften. Der vil være totalmørkt i restauranten, men de synshandicappede tjenere tager sig godt af jer og sikrer, at I får en særlig aften sammen.

Prisen er 995 kroner per person.

Hvad er inkluderet?
• 6-retters sansemenu i totalt mørke.
• Vin- eller juicemenu.
• The og kaffe.
• Lyd-quizzer og live performance.

Dinner in the Dark er en unik kombination af lækker mad, stærke sanseindtryk, en uforglemmelig oplevelse og masser af tid og rum til fordybelse og intime samtaler. I vil skiftevis grine, undre jer og gætte på, hvad I får at spise.
Oplevelsen afholdes i samarbejde med virksomheden Dark Vaiter, som har afviklet mørke-restauranter i København i ti år. Dark Vaiter er drevet af synshæmmede, som er trænet i at navigere, servere og underholde gæster i mørke.

Som en del af oplevelsen holdes menuen hemmelig, men er en af jer allergiker eller vegetar, kan I selvfølgelig få tilpasset menuen – nævn det blot for os i en mail ved bestilling (info@kulturtaarnet.dk).

Hvor mange mennesker sidder sammen?
Vi har plads til 12 spisende gæster i alt i tårnet, seks på hver etage. Man kan enten booke alene eller som par og sidde i rum med to andre par. Som familie eller selskab på seks personer får man eget rum og egen tjener.

995 kr.

Kommende

1. feb19:00 - 21:00
Friday Food: Burger & Fritter

 

Hovedret:
Burger og fritter

Desert.
Hvid chokolade mousse m. kaviar

PRIS
170,. (entré inkl.)
Find billetter på madbillet.dk (søg “FRIDAY FOOD”) eller følg linket her i begivenheden.

Friday Food er støttet af Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalget.

170 kr.