Denne uge

11. sep17:00 - 21:00
Fredagsmad med Mullins Beets(plantebistro)
Vær med hen over efteråret i Kulturtårnet når vi sætter fokus på den plantebaseret kost.

Mullins Beets vil tilberede dig en 3 retters menu med 3 glas naturvin fra rosforth. Vi kan garantere dig at du vil blive mæt og alle sanserne vil blive stillet.

Mullins Beets er et kulinarisk firma drevet af Anna Carina Mullins som både er kok og madkonsulent
inden for plantebaseret mad.
Ønsket om at fremhæve velsmagen af planter inspirerer Anna Carina til at gøre plantebaseret mad mere delikat, interessant og ikke mindst tilgængeligt i hverdagen.
På Mullins Beets laver Anna Carina catering til forskellige begivenheder, undervisning af faglige workshops, udvikling af opskrifter og menuer og madlavning til længere forløb bl.a. retreats og kurser.

https://www.mullinsbeets.com

 

Her er ekspempel på menu til fredag d. 11/9. Vi opdatere vores facebook væg med kommende fredagsmenuer.
Forret: Mandelsuppe (ja, en lille bonus fordi vi kan): Græskar-Pomme Anna toppet med syltet græskar
Hovedret: Blomkål a la Yotam Ottolenghi. courgette-tomat-salat i hvidløg og citron, surdejsbrød med olivenolie og ristet-nødde-dyppelse
Dessert: Gammeldags æblekage refortolket: æblegrød med vanilje, kokosskum, ristede kokosflager, karameliseret nøddeknas
Maden vil blive akkompagneret af nøje udvalgte naturvine fra Rosforth og Rosforths kølige vinkældre under Knippelsbro.
Alle menuer består af en velkomst naturvin og salte snacks. Derefter følger tre serveringer anrettet på delefade, tallerkener og bræt samt to glas naturvin fra Rosforth & Rosforth.
Der kan bookes billet på madbillet.dk til 15 fredage frem til jul.
Den plantebaseret middag og vin består af:
3 serveringer anrettet på dele fade, tallerkener og bræt.
3 glas naturvin tilpasset menuen fra Rosforth & Rosforth.
450 kr. per kuvert + billetgebyr.
COVID-19:
Normalt er vores fredagsmad fælles-spisning men pga. afstandskravet fra regeringen kører vi små grupper på 2 seats.
Par og grupper op til 5 kan booke her, hvis i er større gruppe end 5 kan i skrive til Lars: lars@kulturtaarnet.dk
Vi er grundig med rengøringen, og der vil være håndsprit til rådighed til alle gæster.
450 kr.
21. okt15:00 - 18:00
Udstilling: Des Hauts et des bas
Kom og se en tegneserie omkring Knippelsbro i tårnet trappeopgang.
Af Dominique Jal
Til og med Søndag d. 15 November.
20 kr.

Kommende

12. nov16:30 - 19:00
Tower Talk: Grøn omstilling af kulturlivet
Kunst- og kulturlivet er kilde til en væsentlig del af Danmarks CO2-udledning hvert år. Det sker, når musikere og alt deres gear flyves ind fra fjerne lande. Når der skal købes tøj, sko og rekvisitter til store filmsets, som kun bruges én enkelt gang. Eller når gæster i kulturhusene får serveret røde steaks i caféen.
Heldigvis er der masser af gode idéer til, hvordan kunstnere og kulturlivet kan blive mere klimavenligt.
Derfor inviterer Kulturtårnet til en Tower Talk om den grønne omstilling i kulturlivet, hvor du kan møde Roskilde Festivals programleder for bæredygtighed Sanne Stephansen, medstifter og næstformand i Aarstiderne Søren Ejlersen samt Josefine Madsen fra Jordnær Creative.
Kulturtårnets Talk-redaktør Malthe Merrild modererer debatten. Med i billetten er der en skål vegetarisk svampe-risotto, og naturvin fra Rosforth & Rosforth kan købes i baren.
OM PANELET
Sanne Stephansen er programleder for bæredygtighed på Roskilde Festival, som aktivt arbejder med at skabe en mere miljømæssig bæredygtig festival.
Søren Ejlersen er kok, medstifter og næstformand i Aarstiderne A/S. Han er også stifter af Haver til Maver og kendt for sin profil, der får grønne initiativer til at spire. Derudover er Søren Ejlersen medinitiativtager til BaneGaarden på Vesterbro.
Josefine Madsen er stifter og direktør i den bæredygtige konsulentvirksomhed Jordnær Creative, der senest har samarbejdet med Anders Morgenthaler om at gøre produktionen af tv-serien “Try Hard” mere bæredygtig.
PRAKTISK
Tower Talk’en foregår under Knippelsbro med tæpper, lamper, svampe-risotto og naturvin. På grund af corona har vi rykket Tower Talks under broen, hvor vi kan sidde med god afstand og få en god bid mad, et (par) glas vin og en inspirerende debat. Husk derfor en varm jakke!
Eventet starter kl. 16:30 og slutter kl. 19:00.
Billetter: 50 kr. inkl. en skål svamperisotto – bookes på billetto.dk via linket ovenfor.
PROGRAM
Kl. 16:30 Svamperisotto serveres – vin købes i baren.
Kl. 17:00-18:30 Paneldebat med spørgsmål fra gæsterne.
Kl. 18:30 Sludren i krogene og baren er åben.
Kl. 19:00 Vi snakker videre i Kulturtårnet.
50 kr.