Denne uge

16. nov19:00 - 21:00
Friday Food: Indisk aften

Indisk mad-aften til Friday Food

Forret: Fyldte peperfrugter

Hovedret:Spinat curry (youghurt baseret)

Channa Masala Serveret med Chapati Ris

Blandet salat

Alt er lavet fra bunden og serveret med kærlighed og respekt for sæsonens råvarer. Lige til at få varmen på, når kalenderen siger første fredag i november!

PRIS170,. (entré inkl.)Find billetter på Billetto.dk (søg “FRIDAY FOOD”) eller følg linket her i begivenheden.
Friday Food er støttet af Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalget.

170 kr.
18. nov18:00 - 22:00
Home Concerts – Julie Maria (UDSOLGT)

Oplev Julie Maria, en enestående perle i dansk musik, meget tæt på når hun spiller to koncerter til Home Concerts, i Kulturtårnet på Knippelsbro,det stemningsfyldte kobberbelagte brotårn på Knippelsbro i København. Der er kun plads til 12 personer til hver koncert, så skynd dig hvis du vil med og nyde musikken fra 13 meters højde, med en 360 graders udsigt ud over havnen, alt imens vi giver fantastisk naturvin vin fra Rosforth & Rosforth.

Julie Maria er en af landets mest roste og talentfulde sangskrivere. Hun er en unik scenekunstner med en stemme, der går lige ind ad hoveddøren, sange der går direkte i hjertet og som afslører vores allesammens skrøbelighed.

En live-oplevelse med Julie Maria giver netop det nærvær og intimitet som løfter publikum ud af hverdagens banaliteter og overflade, og tilfører eftertanke, smil, glæde og dybde – alt sammen i jordnær øjenhøjde. Den brede skare kender hende fra DR-julekalenderen, Pagten, hvor hun synger titelsangen Uden Hinanden og fra sange som Også Om dagen, Gør Det Kort, Evelyn og Beat, der alle har braget ud af radioen gennem årene, hvoraf sidstnævnte var en af P3’s uundgåelige.

Med en stjerneregn af anmelderroste albums, et hav af koncerter bag sig, mange af dem solo, og med samarbejder lige fra Søren Huss, Tina Dickow, Tim Christensen, Steffen Brandt, Mads Langer, Lone Hørslev, Randi Laubek og med et nyligt, spændende samarbejde med Hella Joof, har Julie Maria fået fasttømret sit navn som én man ikke rigtig kommer udenom i dansk musik. Tidligere i år udkom hun med sit sjette album Danse Til Vi Dør, der udspringer af de refleksioner og erkendelser hun gjorde sig under en længere periode væk fra musikken, hvor hun var tvunget til at kigge indad. En kraftig livsopbremsning, et barn og en masse tanker fulgte, da der til sidst blev stille. Og stilheden var påkrævet.

Dørene åbner en halv time før koncert start og vi har desværre ikke mulighed for at lukke folk ind før.

www.homeconcerts.dk

300 kr.

Kommende

22. nov19:30 - 20:30
Koncert i Kulturtårnet – Enur Thomsen

KONCERT I KULTURTÅRNET
Nyd lyden, udsigten og stemningen, når Enur Thomsen torsdag d. 22. november kl. 19.30 inviteres op i højderne i Kulturtårnet på Knippelsbro! Køb billetten her, og få en Mikkeller fadøl med i hånden.

ENUR THOMSEN OG SANGEN
Enur Thomsen går på den lille scene i tårnet flankeret af klaver, synthesizers og udvalgte ord, der sammen danner rammen om et univers af sange på dansk.
En del af sangene stammer fra hans første EP, 10.000 SANGE, der kom på gaden i foråret 2018 og som har fået liv ved en stribe koncerter over sommeren.
Gør dig klar til at at åbne dine øre og dit hjerte, så tager vi den derfra!

HANS KNIPS CAFE
Det er i Kulturtårnets café muligt at købe Mikkellerøl, naturvin, sodavand, kaffe, te og kage, snack mm. både før, under og efter koncerten.

PRIS
40 kr. (Entré + lille fadøl/San Pelegrino sodavand inkl.).
Find din billet i eventet her eller på billetto.dk

40 kr.
28. nov19:00 - 21:00
BRO: Skriveworkshop i Kulturtårnet

Broer forener, broer skaber møder, broer er konkrete og metafysiske.
Kom til kreativ skrivning – vi leger og skaber med sproget og dets virkemidler.
Du bliver guidet til at skrive skitser og små fortællinger med ordet ’bro’ som udgangspunkt.
Få skrivetips, litterære virkemidler og inspiration til selv at skrive mere.

Alle kan deltage, skriveerfaring er ikke nødvendig.

NB! Medbring egen blok og pen eller computer.

Skriveworkshoppen afvikles af journalist og proceskonsulent Roberta Montanari onsdag den 28. november kl. 19-21 på dæk 3 i Kulturtårnet.

BILLETTER
Vi har kun plads til seks skribenter, så book din billet via linket. Pris: 50 kr. inkl. kaffe/the.

50 kr.
1. dec12:50 - 15:00
Væk Julemanden med Kulturtårnet

VÆK JULEMANDEN MED KULTURTÅRNET
Igen i år inviterer Kulturtårnet alle juleglade børn og voksne til at vække Julemanden!
Han har sovet et helt år i Kulturtårnets top, og derfor skal der mange børn til før, at han vågner!
Duk op kl. 12.45 under broen på Christianshavnsiden, hvor Kulturtårnets søde nisser står klar til at kalde på Julemanden sammen med alle jer!

HAR DU VÆRET ARTIG I ÅR?
Kl. 13.00: Efter en laaaang søvn, er Julemanden godt groggy, så ha’ stemmebåndet og tålmodigheden klar, når vi sammen råber: “JULEMAND! JULEMAND! JULEMAND!”.
Vi håber på, at vi sammen kan vække Julemanden – han plejer nemlig at dele gratis slikposer ud til alle artige børn!

GRATIS ANSIGTSMALING FOR BØRN
Kom i julestemning og bliv ansigtsmalet af Kulturtårnets nisser – her kan du forvandle dig til et rensdyr, et juletræ eller måske en marcipangris!

NOGET AT VARME SIG PÅ..
Det vil være muligt at købe varm chokolade med fløde, kaffe, te og tårnkokkens hjemmelavede glögg under hele arrangementet.

SKAL VI KLIPPE VORES JULEHJERTER SAMMEN?
Vi sørger for at julemusikken spiller, mens du nyder julestemningen og de varme drikke. Læn dig tilbage, put dig i et tæppe og klip et julehjerte med Kulturtårnsnissen.

PRAKTISK
Arrangementet afholdes på kajen under broen på Christianshavnsiden fra kl. 12.45 – 14.30. Det er gratis at deltage i arrangementet. Der kan købes drikkevarer under hele arrangementet (MobilePay/kontant). Det er muligt at bruge toilettet i Kulturtårnet på Knippelsbro under hele arrangementet.
Kulturtårnet på Knippelsbro holder desuden åben frem til kl. 22.00.

Arrangementet VÆK JULEMANDEN er støttet af Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Gratis