Denne uge

1. jan00:00 - 00:00
Udsolgt / Tower Talk: Pseudoarbejde fylder vores liv

Drømmer du om en kortere arbejdsuge med færre forstyrrelser og mindre ligegyldigt arbejde? Flere virksomheder og en enkelt kommune forsøger sig lige nu med fire-dages arbejdsuger. Resultaterne er som oftest, at medarbejderne enten producerer det samme eller i nogle tilfælde endnu mere på mindre tid.

Mange af os på arbejdsmarkedet oplever at bruge vores tid på unødvendige pseudoopgaver – det kan være e-mails, møder, omstruktureringer og ligegyldige opgaver. Pseudoarbejde er en af vor tids største tabuer, og antropolog Dennis Nørmark og filosof Anders Fogh Jensen har sat sig for at få os til at tale mere åbent om den enorme mængde arbejde, vi laver til ingen verdens nytte.

På tirsdag den 17. december kl. 19:00 – 20:30 kan du møde antropolog og forfatter Dennis Nørmark til Tower Talk i Kulturtårnet på Knippelsbro. Vi dykker ned i begrebet pseudoarbejde og samler op på nogle af de reaktioner, som Dennis Nørmark har modtaget efter publiceringen af bogen Pseudoarbejde.

Tower Talks er en samtalerække i toppen af brotårnet på Knippelsbro. Fra tårnets top er der udsigt til nogle af de mest magtfulde institutioner i Danmark, blandt andre Christiansborg, Finansministeriet og Nationalbanken.

Der er plads til 12 gæster i tårnet, som er meget velkomne til at byde ind med spørgsmål og kommentarer. Talk’en varer cirka en time og sendes også live på Facebook.

Vil du med? Køb din billet på billet-linket her på siden. Pris: 40 kr. + billetgebyr.

Caféen er åben under talk’en, her kan du købe lokal øko-øl, naturvin, kaffe og the.

Vi glæder os til at se jer i Kulturtårnet.

40 kr.
1. jan00:00 - 00:00
Udsolgt Friday Food: fasanragout med ovnkartofler og salat a la Waldorf

Malene Vaamonde kommer og laver Friday Food.

Denne fredags menu:

– Fasanragout med ovnkartofler og salat a la Waldorf
– Apple cheese cake med sauce anglaise

Vi glæder os til at se jer.

PRIS
175,. (entré inkl.)
Find billetter på madbillet.dk (søg “FRIDAY FOOD) eller følg linket her i begivenheden.

175 kr.