Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tower Talk med Steen Gade: Drop ideen om, at vi er verdens klimadukse

22. maj 2019 @ 19:00 - 21:00

kr.45
Vi danskere går ofte med fornemmelsen af, at vi har førertrøjen på i den grønne omstilling. I virkeligheden er vi nogle af de værste klimasyndere i verden.
Steen Gade mener, at hvis vi skal nå at omstille til grøn energi og et bæredygtigt forbrug i tide, så må EU gribe ind i medlemslandenes klimapolitik – også Danmarks. Og danskerne må lægge pres på EU for at få unionen til at skrue ambitionerne i vejret og gøre noget alvorligt ved klimaforandringerne.

Onsdag den 22. maj, lige inden valget til Europa-Parlamentet, kommer Steen Gade forbi Kulturtårnet og giver os en kærlig opsang og et indblik i, hvilken rolle EU spiller i klimakampen. Steen Gade er tidligere MF’er for SF og direktør for Miljøstyrelsen og nu formand for organisationen Nyt Europa.
Steen Gade vil i Kulturtårnet give os sine bud på, hvordan Danmark reelt kan blive en klimaduks. Blandt andet ved at indføre to bundlinjer – en miljømæssig og en økonomisk bundlinje – som alle nye politiske tiltag skal holdes op imod.

Hvis du vil rustes bedre til, hvor du skal sætte dit kryds den 26. maj, kan du sikre dig en plads til Tower Talk’en ved at booke en billet via ovenstående link.
Billetten koster 45 kr. og inkluderer en lille fadøl/San Pellegrino fra tårnets café.

Tower Talks er støttet af Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning.

Detaljer

Dato:
22. maj 2019
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
kr.45
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/tower-talk-drop-ideen-om-at-vi-er-verdens-klimadukse-billetter-356016