Køb billet til Middag i Årets Sted i Byen:
24. august – 2. september i forbindelse med Copenhagen Cooking.
Akkompagneret af en vinmenu sammensat og hentet nede fra Rosforth & Rosforths kølige vinkældre under broen, serveres traditionel spansk og portugisisk tapas på dele-fade. Den gastronomiske oplevelse bliver med garanti intim og personlig – med plads til kun 14 gæster, fordelt på to etager og 10 gæster på balkonen – men storslået ved at byde indenfor i det irgrønne Kulturtårns helt særlige placering på Knippelsbro midt i Københavns Havn.
Kaj Gottlobs kobbertårn blev skabt på B&W værftet i 1937, hvor det efter 80 år på den trafikerede Knippelsbro, gennemgik en komplet renovering i sommeren 2017. Det står nu åbent som Kulturtårnet, der er det, som sin fornemmeste opgave at udvikle radiobiografer, talks, udstillinger og sidst men ikke mindst: Gastronomiske oplevelser.
Den intime pop-up restaurant byder på:
Velkomstdrink af mousserende vin og salte snacks, tre serveringer anrettet på delefade, tallerkener og bræt samt tre spændende glas naturvin fra Rosforth & Rosforth.
Vi glæder os til en unik gastronomisk oplevelse i Kulturtårnet på Knippelsbro.
Som en del af Copenhagen Cooking & Food Festivals fokus på madspild, vil vi donere alt overskydende mad til hjemløse.
Adresse: Kulturtårnet på Knippelsbro , Knippelsbro 2, 1400 København K